HURT


Assalamualaikum,
I'm hurt. Again and again. Aku tahu lelaki yg confess dkt aku semua tak guna. Itu semua nafsu jahat korang kan. Bodohnya aku bila percaya lelaki mcm tu je. Aku tahu aku gemuk buruk not ur taste kan. Dah lama tahu. Aku rasa down. Aku rasa nak bunuh diri. Aku pun satu, selalu percaya org. Kadang2 kepercayaan tu kena tapis jugak. Ada org2 tertentu yg kita perlu rasa ragu2. And I miss my family so much. Rindu ibu rindu ayah. Rasa nak peluk ibu pastu luah semuanya yg aku rasa. Cinta ni mmg perit kan. And love nowadays, hanya pandang rupa paras harta semua tu. Please laa, penting sgt ke semua tu ?
Aku rasa dh tknk percaya cinta lagi. Apa yg aku gelar cinta selama ni semua dusta belaka semua nafsu semua tipu semua hipokrit. But sometimes I feel that I really need someone other than family. That kind of SOMEONE. Sure, semua pernah rasa kot. Aku nak luah kat siapa lagi. Manusia yg aku percaya selain family aku rasa mcm dh tk boleh percaya lagi. Semua nak heboh. Dkt sini jelaa tampat aku. I'm sad. I'm sad.